skip to Main Content
ÉLJ , RENDELJ , HOZD KI MAGADBÓL A MAXIMUMOT! Saját fiók

Yeduc Sibutramine 15mg (SBL Pharma)

2.990 Ft11.990 Ft

Az elhízás kezelése a legfontosabb egészségügyi probléma a mai világban az egészségtelen étkezési szokások és az életmódválasztás miatt. Ennek a súlycsökkentő tablettának a használata sok, kórosan elhízott személynek segített az állapot kordában tartásában. A súlycsökkentő gyógyszer valóban hatékonyan működik, de a felhasználók időnként dilemmában vannak, hogy melyik változatot vegyék.

 

Melyik Sibutramine változat mellett kell döntenem?

Mielőtt bármilyen következtetésre jutna a Sibutramine étvágycsökkentők változatai közötti választásról, segít, ha egy kicsit többet tud magáról a gyógyszerről. A diétás pirulát először Reductil márkanévvel dobták piacra 15mg sibutramine hatóanyaggal. A szabadalom lejárta után sok vállalat kezdte meg a generikus márkaváltozatok szolgáltatását.

A változatok több dózisban kaphatók, például 10 mg, 15 mg és 20 mg. A rendelkezésre álló készítmények kapszulákból, tablettákból, folyékony oldatokból, pezsgőtablettákból és orálisan széteső tablettákból is állnak. A kapszulák akár azonnali felszabadulásúak vagy hosszabb felszabadulásúak is lehetnek

A Yeduc Sibutramine 15mg pozitív hatásai

A gyógyszer segít elnyomni az étvágyat azáltal, hogy hat az agy idegsejtjeire. Gyógyszer alkalmazása esetén lelassul a szerotonin és a norepinefrin újrafelvételének folyamata. Ez a neurotranszmitterek koncentrációjának növekedéséhez vezet. Ennek eredményeként az agy jelzést kap, hogy már nincs szüksége táplálékra.

Továbbá, mivel a készítményben mikrokristályos cellulóz található, a szénhidrátok asszimilációs folyamata az emésztőrendszerben lelassul.

A Sibutramine szedésének fő pozitív hatásai a következők:

Csökkenti az ember által elfogyasztott élelmiszer mennyiségét.
Megkönnyíti a diétás táplálkozási program betartását.
Csökkenti az étkezési zavarok kockázatát.
Elősegíti a gyors fogyást.
Lehetővé teszi a kapott eredmények hosszú ideig történő megőrzését.

 

Raktáron

Kiszállítás 1-3 munkanap

Kiszerelése: 100 db / csomag

 

Törlés
SKU: N/A Category:

Leírás

A Yeduc Sibutramine 15 mg egy fogyókúrás gyógyszer, amelyet étvágycsökkentőként osztályoznak és a fogyókúrában használnak. A megfelelő étrenddel és testmozgással kombinálva a felhasználók lényegesen kevesebb kalóriát fogyaszthatnak, mint amennyit elégetnek. A sportolók és a fogyni vágyó személyek ezt a gyógyszert az étvágy csökkentésére, a testsúly és a testzsír csökkentésére használták.

Kétféleképpen működik. Először is, teltségérzetet kelt, ami azt jelenti, hogy a felhasználó elégedettebbnek érzik magát kis mennyiségű étel fogyasztása után is. Másodszor, a termék segít csökkenteni a szervezet anyagcseréjét. A Yeduc Sibutramine 15mg jóllakottság fokozó is. Fő hatóanyaga a Sibutramine -hydrochloride -monohidrát.

Ami a funkcionalitás mechanizmusát illeti, a sibutramine megakadályozza a dopamin, norepinefrin és szerotonin újrafelvételét. Emellett jóllakottság központját is serkenti az emberi agyban, ami az étvágy elnyomását eredményezi. A gyógyszer tovább gátolja az adrenalin, a szerotonin és kisebb mértékben a dopamin újrafelvételét. A sibutramine egyáltalán nincs hatással a dopamin receptorokra. Számos termogén aktivitás válik nyilvánvalóvá 15 mg -os dózisok esetén. Ezért a Sibutramine terápiás hatást fejt ki dopamin, norepinefrin és szerotonin visszavétel gátlása révén.

A Yeduc Sibutramine 15mg terápiás csúcskoncentrációját 1,2 óra alatt éri el. Ezután az élelmiszer felszívódása három órát késik. A sibutramine (Genesis Pharma, Bioniche Pharma, West Bengal Pharma Sibutramine termékeink) gyorsan és nagymértékben kötődik és eloszlik az izomzatban. A gyógyszer a véráramban metabolizmuson megy keresztül, amelyet elsősorban a citokromp4503A4 nevű enzim fokoz. Figyelemre méltó, hogy a gyógyszer több mint 85 százaléka a vizelettel távozik.

Yeduc Sibutramine 15mg hatásai

A sibutramine kiegészítő eszközként használják a diétákhoz, amelyeken idővel csökken a felszívódó kalóriák száma. A sibutramine szedésekor a barna zsírrétegben a termogenezis száma nagyon gyorsan megnő, e folyamat során a testhőmérséklet egy fokkal emelkedik, ami azt jelenti, hogy a folyamat a helyes úton halad.

A sibutramine idővel stabilan és ártalmatlanul csökkenti a zsírtömeget két fő tulajdonsága miatt. Az első, hogy a sibutramine felgyorsítja a kalóriafogyasztást és felgyorsítja az anyagcserét, a második tulajdonság pedig az, hogy a sibutramine észrevehetően gátolja az éhségérzetet. A kutatások során kiderült, hogy már a 15 milligrammos dózisú sibutramine egyszeri használatával az anyagcsere javulása harminc százalékkal nőtt, és ez a hatás nem csökkent 6 órán keresztül.

 

HOGYAN KELL SZEDNI?

A Yeduc Sibutramine 15mg-ot naponta egyszer vegye be, függetlenül az étkezések számától. A gyógyszer minimális adagja 15mg (1tabletta) maximális adagja 30 mg (2tabetta).

A kezdeti adag napi 15 mg egy adag, 1 hónappal később, ha a súly nem az elvártak szerint csökken akkor az adag kétszeresére, azaz 30mg-ra emelhető. Az adag további növelése nem ajánlott. Az adagok férfiak és nők esetében azonosak.

Vásárlóink nagy része pozitív véleménnyel vannak erről a fogyókúrás gyógyszerről. A sibutramine terápia eredményei gyakran meghaladják a várakozásokat. Az anyagcsere stabilizálódik, és a diéta hatékony eredményeket hoz.

Ha negatív véleményekről beszélünk, azokat általában olyan emberek, akik abbahagyják szedését és feladják fogyókúrájukat, Ők általában túllépték az optimális adagot és azok kellemetlen mellékhatásokat okozott náluk. Ezenkívül előfordulhat, hogy egyesek nem megfelelően választják ki a megfelelő adagolást, edzésprogramot és étrendet.

Csökkentett kalóriatartalmú étrenddel és mérsékelt testmozgással együtt még hatékonyabb.

A gyógyszeres kúra maximum 6 hónapig tarthat. Azok azonban, akik professzionálisan sportolnak, gyorsabban képesek elérni a kívánt eredményeket. Ezért, ha Ön egy közülük, csökkentse a súlycsökkentő kezelés időtartamát két, legfeljebb három hónapra.

Mellékhatások

Mindenki másképp reagál a vegyszerekre, így a Sibutramine mellékhatásai személyenként eltérőek lehetnek. Vannak, akik nem számolnak be mellékhatásokról, de a leggyakrabban jelentett mellékhatások közül néhány:

 • Fejfájás
 • Hányinger
 • Izzadt kéz
 • Szájszárazság (egyesek ezt pozitívumként jelentették, mivel segített nekik több vizet inni a szomjúság csillapításában)
 • Székrekedés
 • Hőhullámok
 • Álmatlanság

A lista hosszabb lehet, de emlékeznie kell arra, hogy a piacon lévő bármelyik súlycsökkentő gyógyszer potenciálisan hosszú mellékhatásokkal rendelkezik. Bármely gyógyszer számos mellékhatást okozhat.

 

A Yeduc Sibutramine 15mg bizonyos körülmények között nem alkalmazható. Ilyenek például a:

 • Szerves elhízás (genetikai okokból eredő elhízás, nem pedig túlfogyasztás);
 • Egy súlyos étkezési rendellenesség, beleértve az anorexia nervosa és a bulimia nervosa
 • A koszorúér -betegség
 • Pangásos szívelégtelenség
 • Tachycardia (kórosan gyors szívverés)
 • Cerebrovaszkuláris vagy perifériás artériás elzáródási rendellenesség (olyan állapot, amelyben az artériák szűkülnek vagy záródnak)
 • Aritmia (szabálytalan szívverés)
 • Kábítószer, gyógyszer vagy alkoholfogyasztás
 • Pszichiátriai betegség
 • Tourette -szindróma (izom- és verbális tikkekkel jellemezhető állapot)
 • Nem megfelelően szabályozott magas vérnyomás (BP> 145/90 Hgmm)
 • Hyperthyreosis
 • Súlyos májkárosodás
 • Vesebetegségek, beleértve a dialízis utáni végstádiumú vesebetegséget
 • Jóindulatú prosztata hiperplázia vizeletvisszatartással
 • Phaeochromocytoma (magas vérnyomással járó daganat típus)
 • Keskeny szögű glaukóma
 • Életkor: 18 év alatt vagy 65 év felett
 • Terhesség
 • SzoptatásYeduc Sibutramine 15mg (SBL Pharma) rendelés

Bármilyen gyógyszert szed vagy szedett az elmúlt 2 hétben, beleértve:

 • Gyógyszerek pszichiátriai betegségek (pl. Depresszió) kezelésére
 • Súlycsökkentő gyógyszerek

Az emberek többsége szeretne gyorsan és látványosan megszabadulni a túlsúlytól, ezért olyan csábító az azonnali eredményt ígérő online webáruházakból rendelhetnek fogyasztó gyógyszert, amelyeknek segítségével viszonylag rövid időn belül meghozzák a kívánt eredményt. Ezt pedig egyre több gyógyszer hamisításra szakosodott személyek használják ki.

Számos megtévesztő és ellenőrizhetetlen honlapon kínálnak eladásra kétes eredetű hamisított fogyasztószert, ami a legtöbb esetben hatóanyagmentes, és az egészségre veszélyes vegyületekből lehet összeállítva. Nem feltétlen káros, de ezt sem zárhatjuk ki. Azt tanácsoljuk, hogy fogyasztószer vásárlását ne kapkodja el és ne csak kizárólag az ár miatt döntsön ezen vagy azon webshop mellett. Érdemes hivatalos forrásból kapható terméket választania.

A hamis termék forgalmazó eladókat könnyen ki lehet szűrni, ha ezen információk birtokában van, amiről itt írtunk.

Olcsó SBL Yeduc Sibutramine 15mg rendelése esetén legyenek nagyon körültekintőek és tájékozódjanak a vásárlás előtt, hogy elkerüljék a hamisított termékeket.

Amennyiben Önnek fontos az egészsége és nem szeretne kockáztatni, hanem valóban eredeti fogyasztószert szeretne venni, úgy kövesse az alábbi arany szabályokat.

Gyanakvásra adhat okot, ha extra kedvező SBL Yeduc Sibutramine 15mg árak mellett ösztönöznek minket vásárlásra, de mindezek mellett pár apró trükkel kiszűrhető a hamisított termék. A gyógyszer dobozán fel van e tüntetve annak lejárati dátuma? Van e hologramos címkéje a forgalmazó gyógyszergyárnak? Kizárólag bontatlan csomagolásban kerül e értékesítésre? Rendelkezik e megfelelő elérhetőségekkel a webáruház, például kapcsolattartói telefonos vagy e-mailes ügyfélszolgálattal, és jól láthatóan fel vannak e tüntetve a cég adatai?

Ha bármelyik hiányzik, úgy a SBL Yeduc Sibutramine 15mg vásárlása nagy valószínűséggel kudarcba fullad, hiszen nem eredeti fogyasztószert fog kapni a pénzéért. Emiatt javasoljuk, hogy megbízható helyről vásároljon, az egészségével ne játsszon!

 

Az online webáruházak hatalmas árukészlettel kínálják az eladó SBL Yeduc Sibutramine 15mg hatóanyag tartalmú fogyókúrás gyógyszereiket. Ezeknek nem mindegyike eredeti és hatékony, így vigyázzon, mielőtt vásárolna!

A hamis termék forgalmazó eladókat könnyen ki lehet szűrni, ha ezen információk birtokában van, amiről itt írtunk.

Társaságunknál eredeti, az erősebb 15 mg hatóanyag tartalommal kapható, vény nélkül. Nincs felesleges sorban állás, nincs kellemetlen szituáció, hogy Ön fogyasztószert vásárol és nincs regisztráció sem. Ha hamisítatlan olcsó Yeduc Sibutramine 15mg megrendelés a célja, akkor azt tegye meg webáruházunkban és mi garanciát vállalunk, hogy azt a minőséget és hatást fogja kapni amiért fizetett.

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy cégünk termékei biztonságos forrásból, közvetlenül a gyártótól kerültek beszerzésre, egytől egyig eredetiek, a minőségére pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem elégedett a webáruházunkban a fogyasztószer minőségével vagy annak hatásával, küldje vissza cégünk számára indoklás nélkül, és mi visszafizetjük annak teljes vételárát, amely a szállítási költséget is tartalmazza. Ennek természetesen vannak korlátai, amelyről itt olvashat.

De ez nem fog megtörténni, mert nálunk kizárólag eredeti, bontatlan csomagolású SBL Yeduc Sibutramine 15mg-os hatóanyag tartalommal, amellyel biztosan elégedett lesz és eléri célját!

A honlapunkról a megrendelés könnyen és egyszerűen megtehető, akár regisztráció nélkül, csak a szállítási adatok megadásával. Garantáljuk, hogy csomagja a leghamarabb és legdiszkrétebben kézbesítésre kerül az Ön számára. Ezen felül a webáruházunkban leadott 30.000 Ft-ot meghaladó vásárlásnál a szállítási költséget mi álljuk.

Ne keresse a kifogásokat, vásárolja meg már ma a súlycsökkentő készítményt, és hozza testét csúcsformába! Ha Önnél bevált a fogyasztó gyógyszer, úgy ajánlja ismeretségi körének és barátainak tovább, hogy ők is élvezni tudják áldásos hatását!