skip to Main Content
ÉLJ , RENDELJ , HOZD KI MAGADBÓL A MAXIMUMOT! Saját fiók

Tekintse meg ügyfeleink leggyakoribb kérdéseit és rá a válaszainkat

Fizetéssel kapcsolatosan

Milyen fizetési módok vannak?

Jelenleg az utánvétel, banki előreutalás, és bankban történő készpénz befizetés áll rendelkezésére a kedves ügyfeleknek. A PayPal, bitcoin fizetési módokon jelenleg dolgozunk, de még nem elérhető rendszerünkben.

Bankkártyával és készpénzzel is fizethetek minden esetben?

Az MPL csomagautomatában az utánvételi összeget (ha azt utánvétellel kérte és nem előre utalással) akkor kizárólag a csomagautomata fizetési padján bankkártyás fizetés megoldott. Csomagautomatában történő csomag felvétel esetén az utánvétel összegét készpénzben nem lehet kifizetni.

Ezen kívül a postán, MOL és Coop ponton minden további nélkül megoldható a készpénzes fizetés.

Utalásos fizetést választottam és leadtam a rendelést. Miért nem kaptam meg a csomagot?

Az előre utalásos megrendelés után cégünk küld egy e-mailt, amiben minden szükséges adat (cégnév, bankszámlaszám, közlemény rovat) és információ megtalálható a banki művelet teljesítéséhez. Az utalás beérkezése vagy a banki készpénz befizetése után küldjük el a rendelését. A pénz beérkezése előtt nem áll módunkban kiküldeni a terméket.

Amennyiben ez Önnek nem megfelelő, úgy válassza az utánvételes fizetési lehetőséget.

Hogyan működik az utánvételes fizetés pontosan?

Az utánvételes csomagok esetében kizárólag akkor kell fizetnie, amikor a postás/ MOL ponton a személyzet /Coop ponton a személyzet az csomagot a kezébe adta. 

Ez esetben nincs szükség előre fizetésre, csakis akkor kell fizetnie, amikor a csomagot aktuálisan átveszi. Az utánvétel összege pedig pár napon belül cégünk bankszámláján landol.

Előre elutaltam a pénzt, mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

Az utalása beérkezését követően feldolgozzuk megrendelését, összekészítjük a csomagját, másnap átadjuk a Magyar Posta részére, amit 1-3 munkanap alatt teljesítenek.

Mi történik, ha nem tudom kifizetni a megrendelt terméket?

A megrendelés leadása után 1 órája van a rendelést visszamondani, ez után a rendelése teljesített státuszú, azt mindenképpen át szükséges vennie. Ha ezt mégsem teszi meg, úgy a neve, címe, telefonszáma, IP és e-mail címe szerint egy feketelistára kerül és a jövőben kizárólag előreutalásos fizetési móddal vagyunk hajlandóak a rendelését teljesíteni. A szállításért oda és vissza is költséget számol fel a Magyar Posta Zrt., így ezzel kárt okoz nekünk.

Átvétellel - szállítással kapcsolatosan

Hogyan tudom megoldani, hogy a háztartásban velem együtt élők ne szerezzenek tudomást a rendelésemről? (Nem szeretném saját címemre vagy munkahelyemre rendelni)

Erre több lehetőséget is biztosítunk:

  1. Posta Ponton maradó küldemény: itt a postahivatal címét szükséges megadnia (rendeléskor térkép alapján is kiválasztható az adott településen a postahivatal), míg a saját vagy munkahelyi címét nem kell megadni. A megrendelése a megadott postára fog beérkezni és ott fog várakozni. Értesítést nem kap róla a lakcímére, mert ugyebár azt meg sem adta! Önnek kell bemennie a rendelésben megadott postahivatalba és átvennie a küldeményét. Az Ön tudta nélkül senki más nem értesülhet a megrendeléséről.
  2. Csomagautomatában történő átvétel: ha MPL csomagautomatába kéri a küldeményt akkor még emberrel sem fog találkozni. A megrendelésekor kiválasztja az adott csomagautomatát térképről és a beérkezésről SMS-ben és e-mailben értesítik. Ezután 2 napja van a csomag átvételére. Figyelem: csomagautomata esetében készpénzes fizetésre nincs lehetőség csak bankkártyás fizetésre, ha utánvételes fizetést választott rendelésekor.
  3. MOL / Coop ponton történő átvétel: Ha egy MOL benzinkútra vagy Coop bolt valamelyikére kéri a csomagját a rendelésekor akkor sem fognak tudni a rendeléséről. A csomagja beérkezésekor kap egy SMS-t vagy e-mailt a postától és azt 5 napig átveheti.

A csomag feladója nem utal semmire, a csomagolása pedig diszkrét és nem átlátszó, vagy kitapintható. Diszkréció 100%.

Mennyibe kerül a szállítás költsége?

A szállítás egységesen fizetéstől és átvételtől függetlenül 2.500 Ft/csomag. A 30.000 Ft feletti rendelések esetében a szállítás díját cégünk átvállalja, így Önnek díjmentes.

Minden eseten kell szállítási költséget fizetnem?

Nem. A szállítási költség díjmentes abban az esetben, ha Ön 30.000 Ft felett rendel termékeinkből.

Ha a saját címemre kérem a kézbesítést és nem vagyok éppen otthon, amikor jön a postás, ilyenkor mi a teendő?

Semmi baj, a postás hagy egy értesítőt. A csomagját még egy alkalommal megkísérli kézbesíteni újra. Eközben, vagy ez után, Ön bármikor bemehet a postahivatalba és a csomagját 10 munkanapon belül bármikor átveheti.

Megrendeltem a terméket, de hirtelen el kellett utaznom vagy valami oknál fogva nem tudom átvenni a rendelésem. Mi a teendőm?

Semmi gond. Kérem ezt jelezze ügyfélszolgálatunkon egy levéllel, hogy nem tudja átvenni és egyeztessen egy új időpontot a kiküldésre, amikor alkalmas Önnek. Ha nem értesít minket arról, hogy a rendelését nem veszi át, úgy feketelistára kerül automatikusan és a jövőben csakis előreutalással teljesítjük a rendelését.

Hány napon belül kapom meg a rendelésem a leggyorsabban és legkésőbb?

Rosszabb esetben: Legszélsőségesebb esetben, ha a csütörtöki nap délután rendel (utánvétellel), akkor azt pénteken tudjuk átadni a szállításra, amelyet legkésőbb szerdáig meg fog kapni.

Jobb esetben: Ha pl. kedden rendel, akkor azt szerdán átadjuk a szállító cégnek és péntekig bezárólag biztosan megkapja.

A szállítás általában 1-3 munkanap.

Panasszal kapcsolatosan

Nem vagyok megelégedve a termék minőségével, mit tegyek?

Számunkra nagyon fontos az Ön elégedettsége, így abban az esetben, ha nem megfelelő a kiküldött termékeink minősége, úgy azt jelezze ügyfélszolgálatunkon egy levéllel. Panaszát kivizsgáljuk és ezután két lehetősége van. Az egyik, hogy kicseréljük egy másik termékre, a másik, hogy visszafizetjük Önnek a megrendelése árát a szállítási költséggel együtt.

Pénz visszafizetését választottam régebben a panaszomkor és most nem tudok rendelni, mi a teendő?

Az a panaszos, aki a termékeinket vissza küldte és a pénz visszafizetését választotta, úgy a jövőben számára semmilyen rendelését nem teljesítjük a visszaélések elkerülése végett. Termékeink kifogástalan minőségűek, így akinek ez nem megfelelő, úgy nézzen inkább más szolgáltató után, a rendeléseit a jövőben máshol adja le.

Összetörve kaptam meg a szállításkor a terméket, mi a teendőm?

Kis eséllyel, de előfordulhat, hogy a rendelt termék a szállítás közben összetörik, felszakad, deformálódik, stb.

Ez esetben megkérjük, hogy az ügyfélszolgálatunkon jelezze ezt egy fotó kíséretében és a terméket díjmentesen kicseréljük Önnek. Természetesen a szállítási költséget is mi vállaljuk, Önnek nem kerül semmibe a csere.

Én nem ezt a terméket rendeltem meg. Mi a teendőm, ha más terméket kaptam?

Ez esetben elnézését kérjük, 1000-ből egyszer szokott előfordulni.

Munkatársunk nagy eséllyel összekeverte a megrendelését, amit azonnal orvosolunk. A teendő ilyen esetben az, hogy az ügyfélszolgálatunk részére jelzi ennek tényét és azt kicseréljük Önnek. Mi elküldjük a már jó terméket, Ön pedig visszaküldi azt a terméket, amelyet összecseréltünk.