skip to Main Content
ÉLJ , RENDELJ , HOZD KI MAGADBÓL A MAXIMUMOT! Saját fiók

Miért érdemes nálunk vásárolnia?

 

Képtalálat a következőre: „zöld pipa”  Pénz visszafizetési garancia

Amennyiben a megrendelt termék minőségével Ön nem elégedett, úgy nincs miért aggódnia. Rossz minőségű termék esetén cégünk minden esetben pénz visszafizetési garanciát vállal az ajándék tárgyakra. Ön ebben az esetben kérjük írjon egy levelet a Kapcsolat menüpontban és vegye fel velünk a kapcsolatot. A levelében részletesen írja le, hogy mivel volt kifogása és mi azt vagy kicseréljük, újra gyártjuk, vagy igény esetén a pénzét visszafizetjük.

 

Képtalálat a következőre: „zöld pipa”  Legolcsóbb árak

Magyarországon a tökéletes minőségű ajándéktárgyak tekintetében piacvezetőnek számítunk, így garantáljuk Önnek a hazai legolcsóbb árakat. A gyenge, silány minőségű kínai termékekkel nem kívánjuk felvenni az árversenyt, nálunk a minőség és az ügyfelek elégedettsége a fontos a legjobb árak mellett.

 

Képtalálat a következőre: „zöld pipa”  Megbízható bolt minősítés

Már több alkalommal megkaptuk a megbízható bolt minősítést az évek alatt, így Ön is biztonságosan és nyugodtan vásárolhat, rendelhet webáruházunkból. A megbízható bolt minősítés azonosítószámai: US-1131991-23-1, US-1883129-23-5.

 

Képtalálat a következőre: „zöld pipa”  1-3 munkanapos kiszállítás

Amennyiben délelőtt 10 óráig leadja webáruházunkban megrendelését, úgy azt még aznap előkészítjük, becsomagoljuk. Másnap kerül átadásra a Magyar Posta futárszolgálatának (MPL), amit másnap, legkésőbb harmadnap kiszállítanak a megadott címre, vagy Posta Pontra (csomagautomata, Postán maradó, COOP Pont, MOL Pont). Ha Ön megadott a rendelésekor telefonszámot vagy értesítési e-mail címet, úgy a Magyar Posta küldeni fog Önnek egy tájékoztató SMS-t vagy e-mailt a csomagjának érkezéséről.

 

Képtalálat a következőre: „zöld pipa”  100% minőségi garancia

Társaságunk számára nem kizárólag a profit a legfontosabb tényező, mint másutt. Nekünk a profit előtt az ügyfeleink és megrendelőink elégedettsége a legfontosabb. Mi csak prémium minőségű termékeket forgalmazunk, amivel Ön és szerette is elégedett lesz. Amennyiben ez nem elég, úgy láthatta, hogy webáruházunk a termékeire pénz visszafizetési garanciát ad, amely egy olyan szavatosság Önnek, amivel feszültség nélkül vásárolhat webshopunkban.

Képtalálat a következőre: „zöld pipa”  Nincs sorban állás – várakozás

Nem szeret sorban állni és várakozni? Szeretne gyorsan, kényelmesen és egyszerűen rendelni regisztráció nélkül? Akkor itt a helye! A GyogyszerRendeles.com webáruházából kompromisszumok nélkül a legolcsóbb áron rendelhet kényelmesen és gyorsan.

 

Képtalálat a következőre: „zöld pipa”  Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett

A drága szállítási költséget átvállaljuk, ha Ön 30.000 Ft felett rendel tőlünk. A kiváló ár, a tökéletes diszkréció mellett teljesen díjmentes szállítást kínálunk Önnek a 30.000 Ft feletti megrendelése esetén.

Képtalálat a következőre: „zöld pipa”  Embermentes átvételi lehetőség

Ha a megrendelt ajándéktárgyat nem szeretné otthonába rendelni a címére, hogy párja, rokona is tudomást szerezzen róla, úgy lehetősége van Posta Pontra, csomagautomatára, MOL vagy Coop pontra is kérnie a terméket. Ha nem szereti az embereket és nem szeretne sorba állni, úgy lehetősége van egy közeli csomagautomatára is rendelni a terméket, így saját maga veheti ki a rekeszből a csomagját, nem függ az emberek, alkalmazottak sokszor botrányos viselkedésétől. Ha a csomagautomatát választja, akkor a megrendelése leadásán keresztül a kiszállításig és csomag átvételéig nem lép kapcsolatba emberekkel, a diszkréció így 100%. A csomagpontos átvétel esetén készpénzzel nem tud fizetni, mivel a csomagautomata csak bankkártyát fogad el. További információk a szállításról itt>>

 

Képtalálat a következőre: „zöld pipa”  Coop vagy MOL ponton történő átvétel

Ha nem szeretné, hogy tudomást szerezzenek az Önnel egy háztartásban élők a csomagja érkezéséről, úgy az átvétel helyének megadhatja bármely Coop bevásárló bolt vagy MOL töltőállomás címét, és ott is átveheti rendelését. Ha nincs a közelében csomagautomata, úgy rendelje csomagját MOL vagy Coop pontra, ahol a megrendelésben szereplő név bemondásával és egy csomag átvételi elismervény aláírását követően máris Öné a termék.

 

Képtalálat a következőre: „zöld pipa”  100% diszkréció

A feladó nevéből és a csomagolásból sem derül ki, hogy Ön ajándéktárgyat rendelt, így ha azt kézbesítik, úgy nem szerez róla tudomást az a személy, akinek éppen rendelte azt. A terméket nagy méretű buborékfóliás borítékba vagy kartondobozba csomagoljuk a termék méretétől függően, így az nem kitapintható és semmi sem utal a tartamára.

 

Képtalálat a következőre: „zöld pipa”  Nincs kötelező regisztráció

Már mindannyiunkkal megesett, hogy gyorsan és egyszerűen szeretett volna rendelni valamely terméket az internetről, de az nem volt annyira egyszerű. Több oldalas kötelező regisztrálást követően tudott csak tovább lépni, ahol megkérdezték a születési dátumától kezdve a testmagasságát, amelyek a webáruház tulajdonosai számára teljesen irreleváns információ. Webshopunkban nem kérdezünk Önről semmit, nem szükséges regisztrálnia az oldalon rendelés előtt, hanem a termék kiválasztásakor csak a szállítási és fizetési adatokat kell megadnia és a megrendelés teljesült is.

 

Képtalálat a következőre: „zöld pipa”  Maximális adatvédelem

A legújabb GDPR törvény szerint az adatait maximális biztonságban tudhatja. Mi azt nem adjuk át média célokra hírlevél kiküldés érdekében és nem fog kapni kéretlen leveleket. A rendeléskor használt adatait azonnal megsemmisítjük és töröljük, így a maximális adatvédelmet garantáljuk a kedves ügyfeleink számára.

 

Képtalálat a következőre: „zöld pipa”  Visszatérő ügyfeleinknek folyamatos kedvezmény

Amennyiben Ön már egy alkalommal vásárolt nálunk és a megrendelését át is vette, úgy egy kupon kódot küldünk ki, amellyel a második vásárlásától kezdve folyamatosan 5%-os kedvezményre lesz jogosult. Ezzel szeretnénk meghálálni a webáruházunkba vetett hitét és hűségét. A majd későbbiekben az eddigi összesített megrendelésénél 100.000 Ft-ot elérő vásárlásai után további kedvezményt kap tőlünk.