skip to Main Content
ÉLJ , RENDELJ , HOZD KI MAGADBÓL A MAXIMUMOT! Saját fiók

Pénzvisszafizetési garancia

Minden termékünkre valós pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Elégedettségi garancia

Tőlünk kizárólag maximálisan elégedetten, örömmel távozhat! 

A termékeink annyira minőségiek, hogy arra valós 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben nem elégedett a megküldött termékkel, úgy azt jelezve ügyfélszolgálatunkon, azonnal kicseréljük más termékre, avagy a pénzt visszaadjuk Önnek a szállítási költséggel együtt. Mi ennyire biztosak vagyunk a kifogástalan minőségben és termékeinkben.

Más webáruházakban való elégedett ügyfelek száma hazai felmérések szerint
74%
Saját webáruházunkban való elégedett ügyfelek száma
99%
garancia

MIÉRT VÁLLALUNK GARANCIÁT?

Szikla szilárdan hiszünk abban, hogy a vevő csalogató kampányok és reklámok helyett a termékeink kifogástalan minősége, a tökéletes és rugalmas szolgáltatásunk és expressz gyors kiszállításunk adja a meggyőző erőt az ügyfeleink részéről és azért választanak ilyen sokan minket. Számunkra természetesen a profit mellett az ügyfél mosolya, elégedettsége és öröme a legfontosabb.

A magyar felhasználók és megrendelők körében annyira népszerűek és eredményesek termékeink, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát merünk vállalni. Ne habozzon, rendeljen Ön is webáshopunkból és szerezzen örömet kedvesének vagy saját magának.

NEM VÁRJUK EL, HOGY OLYANÉRT FIZESSEN, AMIVEL NEM ELÉGEDETT

Fontos hangsúlyoznunk, hogy számunkra az Ön megelégedettsége a legfontosabb, illetve az, hogy legközelebb is webáruházunkat keresse fel, illetve esetlegesen ajánljon minket más ismerőseinek, barátainak. Amennyiben nem elégedett a megrendelésével, úgy azt nem erőszakoljuk Önre, hanem visszafizetjük annak teljes vételárát a szállítási költséget is beleértve! Így már feszültség nélkül kényelmesen hátradőlve válogathat exkluzív termékeink közül. Ha a megrendelése átvétele után Ön nincs megelégedve a termék minőségével, úgy ügyfélszolgálatunk részére küldjön egy levelet, kifejtve a probléma okát. Mi többet nem is fogunk kérdezősködni, hanem küldjük helyette vagy a csere árút vagy a pénzt. Ezt Ön dönti el.

GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSE A GYAKORLATBAN

A garancia érvényesítésekor mi visszafizetjük Önnek a teljes vételárat és szállítási költséget. Ehhez a kapcsolat menüpontban szükséges jeleznie a szándékát munkatársainknak és mi haladéktalanul intézkedünk a probléma megoldásán és a garancia mielőbbi érvényesítésén. Ehhez Önnek el kell döntenie, hogy a termék más termékre való kicserélését kéri vagy a pénzt szeretné, hogy visszautaljuk Önnek.

FONTOS: amennyiben a tényleges pénz alapú visszafizetési garanciát bármely ügyfelünk igénybe veszi, úgy ezen ügyfelünk kizárja magát a jövőben a webáruházunkból történő összes termékünk megvásárlásától a visszaélések elkerülése végett.