skip to Main Content
ÉLJ , RENDELJ , HOZD KI MAGADBÓL A MAXIMUMOT! Saját fiók

Megkérnénk kedves ügyfeleinket, hogy a sikeresebb kiszállítási ráta és a felesleges bosszúságok elkerülése végett olvassák át a fizetéssel és szállítással kapcsolatos átvételi lehetőségek rövidebb tájékoztatóját, ugyanis készpénzes utánvétellel nem minden esetben tud fizetni (pl. csomagautomata esetében csak bankkártyával lehetséges).

Mielőtt leadja a megrendelését, úgy kérjük szánjon rá két percet és ismerkedjen meg a fizetési,  szállítási és átvételi lehetőségekkel részletesebben. A különféle fizetési és átvételi mód között jelentős eltérések vannak a csomag átvételi határidejére, a kézbesítés időintervallumára, az őrzésre, a készpénzes utánvétel lehetőségére és egyéb fontos dolgokra vonatkozólag.

Szállítás, Átvétel

30.000 Ft feletti rendelések esetében a szállítás díjmentes!
CÍMRE KÉZBESÍTVE
1990FT
 • 8-16 óra közötti kikézbesítés
 • Csak munkanapokon
 • Otthonra / munkahelyre
 • Kétszeri kézbesítési kísérlet
 • Készpénzes és kártyás fizetés
POSTA PONTON MARADÓ
1990 FT
 • Nincs címre kikézbesítés
 • Nem kell megadni a címét
 • Postahivatalban átvehető
 • 10 napos átvételi határidő
 • Készpénzes és kártyás fizetés
CSOMAGAUTOMATÁBA
1990 Ft
 • 0-24 órában átvehető
 • Nincs sorbaállás, várakozás
 • 2 napos átvételi határidő
 • Nincs emberi találkozás
 • CSAK bankkártyás fizetés
MOL / COOP PONTRA
1990 Ft
 • Bármikor átvehető
 • Munkanap és hétvégén is
 • 5 napos átvételi határidő
 • Ingyenes parkolás
 • Készpénzes és kártyás fizetés

ISMERJE MEG A LEHETŐSÉGEIT

A mai modern világban már nem csak egy, hanem számtalan lehetőség van a csomagjának átvételére. Vállalatunk az összes lehetséges szállítási és átvételi lehetőséget biztosítja, hogy Ön gyorsan, kényelmesen és rugalmasan kapja meg megrendelését.

Posta-tapsihapsi

Megadott címre való kikézbesítés

Rendelje otthonába vagy munkahelyére a csomagot és a megadott címre viszik Önnek a megrendelt árút. A kézbesítés munkanapokon 8-16 óra közötti időintervallumban történik. Fizethet előre utalással, banki befizetéssel, de akár a postásnak vagy futárnak készpénzben is utánvétellel, vagyis csakis akkor kell fizetnie, amikor átvette a megrendelt terméket. Ha nincs senki a megadott címen, úgy értesítőt hagynak, amivel a postahivatalban átveheti a csomagját egy héten belül.

Postahivatal TapsiHapsi

Postán maradó (Postahivatalban átvehető)

Nem szeretné, hogy bárki tudomást szerezzen a megrendeléséről? A maximális diszkréció az elvárása? Akkor rendelje csomagját a hazánkban több, mint 3000 Posta Pont egyikére, vagyis magyarán a postahivatalokba úgy, hogy az ott marad a postahivatalban és nem az Ön címére kézbesítik. Mindezek mellett saját címét el sem kérjük a megrendeléséhez! A csomagját a beérkezéstől számított 10 napig őrzik, azt bármikor a postahivatal nyitvatartási idejében átveheti.

Csomagautomata-tapsi

Csomagautomata

Nem szeretné saját címére kérni csomagját vagy egész nap dolgozik és nem tudja azt átvenni időben? Akkor Önnek a csomagautomata a megoldás. A posta MPL csomagautomatájában a nap 24 órájában átveheti a csomagját viszont kizárólag bankkártyával fizethet a csomagautomata terminálján. A csomag érkezéséről a posta SMS-ben és e-mailben is tájékoztatja. A kapott kód beütésével kinyílik rekesze és kiszedheti onnan a csomagját. Emberekkel nem kerül kapcsolatba!

MOL-töltőállomás-Tapsi

MOL Pont töltőállomás

Nem szeretné saját címére rendelni a küldeményt? Vagy sokat dolgozik és munkanapokon nem tud otthon lenni a kézbesítéskor? Akkor Önnek a MOL benzinkút a megoldás. A MOL kutak reggeltől késő estig nyitva tartanak, így csomagját a lehető legnagyobb rugalmasság mellett át tudja venni, akár tud még tankolni is. A MOL kutakon 5 napig őrzik a csomagot, a pénztárnál csak egy nevet kérnek és ha utánvételes a csomag, akkor ott tud fizetni is. Aláírást követően már mehet is dolgára.

Coop pont üzlet

Coop Pont üzletek

Amennyiben nem szeretné megadni saját címét és szeret bevásárolni akkor Önnek a Coop pontok lesznek szerethetőek. Kösse össze a kellemest a hasznossal és bevásárlás közben vegye át az országban több száz Coop pont egyikén a megrendelését. A webáruházunkban a Coop pontok közül tud válogatni, térkép alapján ki tudja választani, hogy Önhöz melyik esik közelebb. A fizetés könnyen bankkártyával vagy készpénzben is megoldható. Ráadásul könnyen és ingyenesen parkolhat.

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás

Unja már, hogy kötelező szállítási költséget kell fizetnie? Maximálisan elvárja a diszkréciót vagy egyáltalán nem is akar emberekkel, személyzettel találkozni a csomag átvétele során? Meg van kötve a keze a munkahelyén és nem tud előbb szabadulni? Akkor szabadítsa fel magát és tépje le láncait! Találja meg az eddigi opciók között az Önnek legjobban tetsző választást. Mi pedig segítünk Önnek, hogy amennyiben 20.000 Ft felett rendel tőlünk terméket, úgy ingyenes szállítással ajándékozzuk meg.

Fizetés

Tekintse meg a fizetési lehetőségeket!

Utalással / banki készpénz befizetéssel

Webáruházunkban lehetősége van banki átutalással fizetni, illetve bankfiókban készpénzben befizetni a számlaszámunkra. A pénz beérkezését követően fel is adjuk a csomagját, amely 1-3 munkanapon belül meg is érkezik Önhöz. A bankszámlaszámunkat a megrendelést követően küldjük ki a rendelésében megadott e-mail címére, amiben az összes további teendőt és információt is leírjuk Önnek.

Utánvétellel

Webáruházunkban lehetősége van utánvétellel fizetnie, amely azt jelenti, hogy a csomag átvételekor fizeti ki a rendelésének ellenértékét a postásnak, futárnak, postahivatal munkatársának, MOL töltőállomás vagy Coop üzletekben a személyzetnek. Készpénzben nem tud utánvétellel fizetni csomagautomaták esetében, ezt vegye figyelembe a megrendelésekor.