skip to Main Content
ÉLJ , RENDELJ , HOZD KI MAGADBÓL A MAXIMUMOT! Saját fiók

Miért 100% itt a diszkréció?

Webáruházunk a 100% diszkréció szlogent hirdeti a kedves ügyfelek számára, de hogy ez mit is jelent pontosan, azt most részletesebben is kifejtjük.

Kérem tekintsék meg az 5 diszkréciós alapelvünket:

1. A megrendelt csomag tartalma diszkrét marad. Nem lehet kitapintani a csomag tartalmát, ugyanis vagy egy buborékfóliás borítékban küldjük el vagy egy kisebb dobozban. A csomag nem átlátszó, fény felé átvilágítva semmi sem látszik, nem tudhatja meg senki illetéktelen, hogy Ön mit is rendelt.

2. Nem kell a terméket saját címére rendelni, így az egy háztartásban élő személyek nem szereznek tudomást a rendeléséről, nem tudják azt átvenni, nem kerül kellemetlen szituációba, nem kell otthon magyarázkodnia. Erre a legjobb megoldás, ha postán maradó, MOL vagy Coop pontra rendeli csomagját, amelyről senki sem értesül csak Ön (1 db SMS-t vagy e-mailt küld a posta, hogy átvehető a csomagja), amely számot leadja a megrendeléskor. Ezen csomag átvételi pontokat Ön választhatja ki a megrendelésekor. További információk itt: Szállítási információk

3. Nem is feltétlen szükséges találkozni emberi személyzettel, nem kell valós nevét, se saját lakcímét megadnia. Akkor, hogy tudja átvenni a megrendelést? Ez könnyedén megoldható, csupán egy telefonszám szükséges hozzá, amin 1 db SMS kódot tud fogadni, amit a posta küld Önnek. Ha Ön úgy dönt, hogy a tökéletes diszkréciót választja, akkor a megrendelést kérheti szuper titkosan álnévvel, csomagautomatába, így még emberi közreműködés, személyzet sem szükséges hozzá. A csomag automatánál fizethet bankkártyájával, vagy előtte utalással is. Csomagautomatánál készpénzzel sajnos nem lehet fizetni. Ha készpénzzel szeretne fizetni akkor javasoljuk a MOL benzinkúton történő átvételt, vagy a postán maradó csomagot, amelyet az Ön által kiválasztott postahivatalban tud átvenni. Csomagautomatánál történő átvétel során nem találkozik emberrel, nem kell saját adatait megadnia csak a telefonszámnak kell valósnak lenni, amin tud fogadni 1 db SMS-t.

3. A csomag feladója nem olyan cégnév lesz, amelyről egyértelműen lehetne következtetni a termék fajtájára vagy témakörére vonatkozólag. A feladóból nem tud senki asszociálni a szexuálitás vagy testsúly csökkentés témakörére, arra a Google-ben rákeresve nem ad ki találatot.

4. Megrendeléskor leadott adatait senkinek nem szolgáltatjuk ki, nem adjuk el reklám küldő – spamelő, direkt marketinges cégeknek. Webáruházunk tárhelye az Egyesült Államokban van, így se kíváncsiskodó személynek, se hatóságnak nem szolgáltatjuk ki adatait. Számunkra a 100% adatvédelem és diszkréció garantált, az ügyfeleink teljes biztonságban érezhetik magukat a termék minőségén felül a saját adatainak védelmében is.