skip to Main Content
ÉLJ , RENDELJ , HOZD KI MAGADBÓL A MAXIMUMOT! Saját fiók

Vidalista 40mg Tadalafil (Centurion Remedies Ltd)

3.990 Ft49.990 Ft

Törlés

Leírás

Erekciós zavarokban szenved, és biztonságos és megbízható kezelést keres? Akkor a Vidalista 40mg mindenképpen megfontolandó lehetőség. Azonnal megvásárolható online gyógyszertárunkban ez a gyógyszer enyhítheti problémáit, és újra nagyszerűvé teheti szexuális életét!

A Vidalista 40mg Tadalafil hatóanyagot tartalmaz. Ez a gyógyszer úgy fejti ki hatását, hogy megakadályozza a foszfodiészteráz-5 enzim hatását az erek tágítására vagy ellazítására, valamint a pénisz véráramlásának javítására. A fokozott véráramlás erekcióhoz vezet. A gyógyszer csak az erekció folyamatát segíti, de szexuális stimulációra van szükség ahhoz, hogy működjön. A Tadalafil a BPH-t is segíti azáltal, hogy ellazítja a prosztata és a hólyag területén található izmokat, és javítja a véráramlást. Ez a művelet elősegíti a vizelet könnyű áramlását a BPH tüneteinek kezelésében.

Gyártó

A Vidalistát a Centurion Laboratories Ltd. gyártja. A 2006 -ban alapított „ Centurion Laboratories ” a gyógyszerészeti gyógyszerek széles skálájának megbízható gyártója és szállítója. A kínált gyógyszereinket az ipari szabványok betartásával és kiváló minőségű összetevők felhasználásával állítják elő. Ezeknek a gyógyszereknek a kidolgozásakor tapasztalt szakembergárda minden szakaszban felügyeli azokat a minőségi színvonal fenntartása és az esetleges hibák kiküszöbölése érdekében.

 

Mik a Vidalista erősségei?

Az erősség azt jelenti, hogy egy adott gyógyszer egyetlen adagja hány vegyi anyagot tartalmaz. Ha ebben az esetben a Vidalista 20 mg erős, akkor egy Vidalista tabletta 40 mg tadalafil-t tartalmaz . Online gyógyszertárunk a Vidalistát a következő erősségekkel is kínálja:

 • Vidalista 10 mg
 • Vidalista 20 mg
 • Vidalista 60 mg
 • Vidalista fekete 80 mg
 • Super Vidalista

 

Adagolás

Az alábbiakban felsoroljuk a Vidalista ajánlott adagjait:

A 10 mg/20 mg/40 mg/60mg / 80 dózisú Tadalafil tablettát szükség szerint kell bevenni merevedési zavar esetén. Ezeket az adagokat nem folyamatos napi fogyasztásra szánják. Egy tablettát legalább 30 perccel a szexuális tevékenység előtt kell bevenni.

A 10 mg-os tadalafil tabletta naponta bevehető merevedési zavar esetén. Naponta egy tablettát kell bevenni, minden nap ugyanabban az időpontban, függetlenül a szexuális tevékenység időpontjától..

A Vidalista tablettát egészben, vízzel kell lenyelni. Az étkezéstől függetlenül is bevehető, mert az étel nem befolyásolja a gyógyszer hatékonyságát. A gyógyszer hatása legfeljebb 36 óráig tarthat. A Vidalista-t nem szabad naponta egy tablettánál többet bevenni. Egy kihagyott adag bevehető, amint eszébe jut, de az adagot soha nem szabad megduplázni.

A fenti ajánlásoktól eltérő adagok is használhatóak, mivel az adagolási igény személyenként változik. S

Ellenjavallatok

A hatóanyagra, a Tadalafil-ra és a tabletta összes inaktív összetevőjére allergiás férfiak nem használhatják a Vidalistát.

A Vidalista nem alkalmazható, ha a beteg szívproblémák kezelésére nitrátot szed, mint például nitroglicerint, izoszorbid-mononitrátot vagy dinitrátot, vagy ha rekreációs gyógyszereket, például amil-nitritet vagy butil-nitritet szed. Ezeknek a gyógyszereknek a kombinációja súlyos vérnyomásesést okozhat.

A gyógyszer ellenjavallt olyan betegeknél is, akik guanilát-cikláz-stimulátorokat szednek, mint például a pulmonális artériás hipertónia kezelésére szolgáló Riociguat-ot, mivel súlyos vérnyomásesést is okozhat.

A Vidalista-t nem szabad bevenni, ha szívproblémák miatt nem folytathat szexuális tevékenységet.

 

Mellékhatások

A gyógyszerek hasznos hatásai mellett nemkívánatos mellékhatásokat is okozhat. Azok a betegek, akik ezt a gyógyszert szedik, másképp reagálnak rá. A Vidalista leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a fejfájás, izomfájdalmak, emésztési zavarok, kipirulás, hányinger, orrdugulás vagy orrfolyás, vagy szédülés. Ezek a mellékhatások általában néhány óra vagy néhány nap múlva elmúlnak.

A Vidalista szedését abba kell hagyni, és sürgős orvosi segítségre van szükség, ha a következő mellékhatások jelentkeznek:

 •  fájdalmas vagy 4 óránál tovább tartó erekció
 •  látás vagy hallás csökkenése vagy hirtelen elvesztése
 •  szívroham tünetei, például mellkasi fájdalom, az állkapocsra, nyakra vagy vállra terjedő fájdalom, szexuális tevékenység közbeni szédülés vagy hányinger, izzadás
 •  súlyos allergiás reakció tünetei, például csalánkiütés, légzési nehézség, az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok duzzanata

A tadalafil csökkentheti a látóideg véráramlását, ami hirtelen látásvesztést okozhat. Ezt a mellékhatást a tadalafilhoz hasonló, erekciós zavart okozó gyógyszerek alkalmazásával hozták összefüggésbe. A legtöbb ember, aki ezt a mellékhatást tapasztalja, már meglévő szemproblémákkal vagy érrendszeri rendellenességekkel rendelkezik.

 

Figyelmeztetések és óvintézkedések

A gyógyszerek befolyásolhatják más egészségügyi állapotokat, vagy kölcsönhatásba léphetnek más gyógyszerekkel.

Az orvosát tájékoztatni kell minden egészségügyi problémáról, beleértve azt is, ha a betegnek a következők vannak vagy voltak:

 •      szívproblémák az elmúlt 6 hónapban
 •      pulmonális hipertónia
 •      alacsony vérnyomás vagy kontrollálhatatlan magas vérnyomás
 •      stroke az elmúlt 6 hónapban
 •      máj- vagy veseproblémák
 •      retinitis pigmentosa
 •      súlyos látásvesztés, beleértve a NAION-t is
 •      gyomorfekélyek
 •      vérzési problémák
 •      vérsejt problémák
 •      sérült vagy deformált pénisz
 •      az erekció több mint 4 órán át tartott

Minden egyéb szedett gyógyszerről, például:

 •      alfa-blokkolók
 •      vérnyomáscsökkentő gyógyszerek
 •      vírusellenes gyógyszerek HIV vagy hepatitis C kezelésére
 •      gombaellenes szerek
 •      néhány antibiotikum

Az erekciós zavarok kezelésére szolgáló egyéb gyógyszereket nem szabad a Vidalista-val együtt szedni.

 

Vidalista 40mg Rendelés

Vidalista 40mg rendelés olcsón? Igen, tőlünk igazán megéri az eredeti Vidalista 40mg rendelés, 100%-os pénzvisszafizetéssel biztosítjuk, hogy eredeti gyógyszert vásárol!

Ha mégsem működne, más terméket vásárolhat árán, vagy pénzét visszautalva megkapja. Az eredeti Vidalista 40mgvásárlás webáruházunkban olcsó áron tehető meg, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegyük ezt a hatékony gyógyszert! Ha többször is vásárol, még nagyobb kedvezmények vehetők igénybe, sőt nagyobb mennyiség vásárlásakor is folyamatosan csökken a termék egységára! A termékért utánvétes fizetést biztosítunk.

A Vidalista 40mg vásárlása honlapunkon megrendelve már 1-3 napon belül megérkezik Önhöz. A szállítás történhet megadott címre, átvevőpontra vagy csomagautomatába, illetve Budapesten személyes átvételt is választhat! Vidalista 40mg rendelés során adja meg a preferált szállítási címet és módot. Ingyenes szállítást is biztosítunk, ha legalább 30.000 Ft értékben vásárol.

Próbálja ki a 40mg Tadalafil hatóanyagot tartalmazó szexuális teljesítmény növelő szert a garantáltan sikeres, izgalmas szexért! Rendeljen webáruházunkból gyorsan, egyszerűen, fizessen biztonságosan!