skip to Main Content
ÉLJ , RENDELJ , HOZD KI MAGADBÓL A MAXIMUMOT! Saját fiók

Vidalista 20mg Tadalafil (Centurion Remedies Ltd)

2.990 Ft45.990 Ft

Törlés

Leírás

A Vidalista 20mg merevedési zavarok és impotencia kezelésére szolgáló gyógyszer. Népszerű nevén „Hétvégi tabletták”. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szexuális kapcsolat során orgazmust érjen el. Ez egy gyors és egyszerű módja a szexuális zavarok kezelésére.

Mi az a Vidalista 20mg?

A Vidalista 20mg  rendkívül hatékony gyógyszer az erekciós zavarok kezelésében. A Vidalistát többféle hatáserősségben és formában a Centurion Laboratories Pvt Ltd. gyártja. Tadalafil nevű hatóanyagot tartalmaz. A Vidalista 20mg egy foszfodiészteráz-5 (PDE5) gátló gyógyszer. Közvetlenül szabályozza a péniszben lévő enzimet, és segíti az erekciót.

Megjegyzés: A gyógyszer nem működik a pénisz fizikai stimulációja nélkül a közösülés során. A Vidalista gyógyhatású gyógyszer, és csak orvosi utalást követően szabad bevenni.

A Vidalista 20 mg tabletta online vásárlása még azt a kínos helyzetet is megelőzi, hogy a gyógyszertárban szexuális teljesítmény növelő gyógyszereket kérjen a gyógyszerésztől. Életmentő sokak számára, akik naponta szembesülnek és foglalkoznak az erekciós problémákkal. Ennek a gyógyszernek egy másik előnye, hogy ilyen megfizethető áron könnyen elérhető online. Az online vásárlás a diszkrét csomagolás és a különféle fizetési lehetőségek miatt vált népszerűvé, amelyek kényelmet és barátságos költségeket biztosítanak a vásárlóknak. Ezen túlmenően, az ajánlatok és kedvezmények további előnyök, valamint az ilyen szexuális egészséggel kapcsolatos gyógyszerek online vásárlása.

 

Mi a Vidalista 20mg hatásmechanizmusa?

Az egyes tablettákban található generikus Tadalafil működése a gátlással kezdődik, ami azt jelenti, hogy a PDE-5 hormon szintézise és szekréciója nulla. Ez beindítja a cGMP hormon vagy a véráramlást fokozó hormon hatását. Ugyanakkor a véráramlás is fokozódik, mivel az erek szövetei ellazulnak és kitágulnak a veseartériák értágulata miatt. A büntető artériákon keresztüli nagyobb véráramlás fokozott büntetőérzékenységet okoz a stimulációra és az érintésre.

És így érhet el keményebb erekciót, mint bármely normális ember, ha kézzel stimulálja magát vagy megkéri párját vagy partnerét hogy hozza szexuális izgalomba Önt.

 

Milyen esetekben alkalmazható a Vidalista 20mg?

A Vidalista egy olyan gyógyszer, amelyet férfi szexuális problémák, például merevedési zavar kezelésére alkalmaznak. Az erekciós diszfunkció a férfiak szexuális zavara, amely képtelenné teszi a szilárd erekció elérését és fenntartását. A Vidalista 20mg Tadalafil-t tartalmaz, amely szabályozza a PDE5 enzimet a péniszben, és fokozza a véráramlást azon keresztül.

Ez a megnövekedett véráramlás a péniszben elősegíti a férfi erekcióját. Az erekciós zavarok alapvető oka a vér elégtelen áramlása a pénisz idegein keresztül.

 

 

Milyen erősségek állnak rendelkezésre a Vidalista 20 mg-ból?

Ez a gyógyszer egységdózisában jelen lévő kémiai komponensek mennyiségét jelenti erősségben kifejezve. Ebben az esetben a Tadalafil erőssége, ami 20mg Tadalafil-t jelent, egy Vidalista tablettában van jelen. Hasonlóképpen, a Vidalista többféle formában és erősségben kapható:

 • Vidalista 10 mg
 • Vidalista 20 mg
 • Vidalista 40 mg
 • Vidalista 60 mg
 • Vidalista 80 mg
 • Super Vidalista (Tadalafil 20mg + Dapoxetine 60mg)

 

Hogyan kell bevenni a Vidalista 20mg-ot?

Csak vízzel szabad fogyasztani, majdnem 20-30 perccel bármilyen szexuális tevékenység előtt. Az étkezés előtt vagy után történő bevétel nem befolyásolja a hatékonyságát. Ezenkívül a Vidalista 20-at 24 órán belül csak egyszer, de ennél többször nem javasolt bevenni, hogy elkerüljük a szélsőséges mellékhatásokat. A Vidalista 20mg szilárd erekciót biztosít Önnek akár 36 órán keresztül.

 

Vidalista 20 mg Mellékhatások

A Vidalista az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb gyógyszer az erekciós problémák kezelésére. Nem okoz jelentős káros hatásokat. A jelentésben szereplő mellékhatások viszonylag kevésbé károsak, és önállóan is megoldhatók. A Vidalista 20mg néhány mellékhatása következők:

 • Allergia
 • Szédülés
 • Látászavarok
 • Fejfájás

 • Csengés a fülben

Ha az ilyen tünetek bármelyike ​​hosszabb ideig fennáll, azonnal forduljon orvoshoz. Néhány ritka esetben fennáll a pénisz erekció meghosszabbodásának esélye, amely akár 4 óráig is eltarthat, és a lehető legkorábban kezelni kell.

 

Melyek a gyakori gyógyszerkölcsönhatások?

Mivel a Vidalista erős gyógyszer, fennáll a kölcsönhatás lehetősége más gyógyszerekkel. A Vidalista a következő gyógyszerekkel léphet kölcsönhatásba:

 • A magas vérnyomás kezelésére használt alfa-blokkolók (mint például a doxazozin)
 • A mellkasi fájdalom kezelésére használt gyógyszerek, például a nitrátok
 • Riociguat, amelyet a pulmonális hipertónia kezelésére használnak
 • HIV elleni szerek, mint a Ritonavir és az Indinavir
 •  
 • Vérzési rendellenességekkel kapcsolatos gyógyszerek
 • Egyéb urológiai szerek, amelyek hatással vannak a pénisz erekciójára, mint például a Sildenafil

 

Ki gyártja a Vidalista 20 mg-ot?

A Centurion Laboratories 2006-ban alakult, amely Cialis 20 mg-os árat gyárt . Az egyik legmegbízhatóbb gyártónak és szállítónak tekintik a gyógyszerészeti gyógyszerek teljes skáláját.

A Centurion Laboratories olyan gyógyszereket gyárt, amelyeket az iparágban lefektetett normák betartásával és kiváló minőségű összetevők felhasználásával állítanak elő. Székhelye India Gujarat államában található. A Centurion Laboratories világszerte megbízhatónak számít az antibiotikumok és generikus gyógyszerek minőségi gyártása miatt, amelyek az erekciós zavarok, gombaallergiák stb.

 

Vidalista Vásárlás

Sok férfi szégyelli bevallani, sokszor még Önmagának is, hogy problémái vannak szexuális életével. Éppen ezért valószínűleg nem is sejtik, milyen sokan szenvednek ilyen nehézségek miatt. Mivel a szex fontos része minden ember életének, ezek a bajok megoldást igényelnek. Egyszerűen, vény nélkül megrendelheti a Vidalista 20mg-ot weboldalunkról, még regisztrálnia sem kell! A rendelés már 1-3 munkanap alatt megérkezik Önhöz. Azért, hogy ne kelljen aggódnia semmilyen kellemetlen helyzet miatt, a gyógyszert átlátszatlan buborékcsomagolásba kézbesítjük, így senki nem láthatja, mit rendelt. A megvásárolt Vidalista 20mg-ra pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk, így ha Önnek valamilyen oknál fogva hatástalan, két lehetőség közül választhat: visszaigényelheti a termék árát, melyet visszautalunk Önnek vagy levásárolhatja a teljes összeget a weboldalon. A terméket mindkét esetben küldje vissza nekünk.

A Vidalista 20mg a legkedvezőbb árakon vásárolható meg weboldalunkról! Kiváló választás, ha végre kezébe kívánja venni az irányítást és újra boldog szexuális életet élni.